Tom Stalpers, Chocolatier en Pastry Chef in hart en nieren is sinds 2018 oprichter en eigenaar van Cru de Cacao. Met mooie referenties als het Kurhaus in Scheveningen, Restaurant Boreas in Heeze, Maison van den Boer in Veghel en natuurlijk Stadscafé MeesterS in Tilburg heeft hij een goede basis voor zijn passie kunnen leggen. Hoogtepunt en grootste motivatie voor de start van Cru de Cacao is zijn deelname aan het Culinary Team The Netherlands waarbij hij in 2016 goud behaalde met zijn desserts op de IKA Olympiade der Koche. Daarom zijn wij bij MeesterS meer dan trots om zijn chocolaatjes te mogen serveren bij onze desserts en koffie's.
Wijnkoperij van Bilsen is al ruim 90 jaar een begrip in Tilburg en omgeving. Dat komt door het unieke assortiment, het goede advies en de ongekende service. We gaan alleen voor kwaliteit, beter gezegd we gaan altijd voor de beste prijs-kwaliteit. We zijn gek van koken, maar liever nog naar het zoeken van heerlijke wijnen bij de gerechten. We gaan met regelmaat op praktische bijscholing al dan niet bij de wijnboer op locatie, want we zijn nooit te oud om te leren.